четверг, 12 сентября 2013 г.

                  Складові успіху сучасної бібліотеки для молоді

   Інформаційна панорама «Складові успіху сучасної бібліотеки для молоді» стала для сільських та селищних бібліотекарів справжньою подорожжю по бібліотечних тренінгах, ярмарках, семінарах обласного та регіонального рівня.
   Бібліотекар юнацької кафедри Ярошевич Ірина Анатоліївна ознайомила присутніх з найцікавішими моментами обласного семінару – практикуму «Інтеграція у віртуальний простір, як складова успіху сучасної бібліотеки для молоді».

   Майстер – клас за матеріалами обласного тренінгу «Бібліотека та ЗМІ – інформаційні партнери» провела директор ЦБС Кравець і.Б. Бібліотечні працівники ознайомились і з правилами написання прес – релізів, і з секретами  вдалих газетних публікацій.

   На міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій «Бібліокреатив -2013» побувала заступник директора по роботі з дітьми Голівець О.Г. Огляд бібліотечних ідей додав багато нових записів у блокноти учасників інформаційної панорами. А от втілювати в життя цікаву, неординарну розробку, придбану на ярмарку, буде і колектив бібліотеки для дітей і працівники сільських та селищних бібліотек району.

   Переглянули присутні і щоденник вражень з міжрегіонального форуму «Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє», який пройшов у місті Сімферополь. Свої враження, фотоматеріали, друковану продукцію присутнім презентували Загребельна І.В., (завідувач Борозенською бібліотекою – філією) та Шевчук Н.М. (бібліотекар читальної зали).

    Завершився захід  міні - оглядом відеороликів «В зоні уваги – молодь, книга, бібліотека!»

    Участь в інформаційній панорамі дала змогу бібліотечним працівникам Великоолександрівської ЦБС відчути себе у самій гущі бібліотечних подій, знайти нові ідеї  для втілення в життя, поділитись з колегами власними напрацюваннями.

Комментариев нет:

Отправить комментарий