среда, 6 августа 2014 г.

        

                                                      Літо! Спека!Читачі відпочивають  - працює бібліотека!


    Працівники селищних, сільських та центральних бібліотек зібрались на семінар – практикум, щоб змоделювати новий інтелектуальний простір для користувачів – дітей.

 Питань для обговорення було багато – і допомога в роботі бібліотеки волонтерських команд, і тісна співпраця з керівниками дитячого читання, якими є вчителі, вихователі, батьки юних читачів, і знайомство з креативними  ідеями колег обласних бібліотек.

  



    Працівники бібліотек району ознайомились із щоденником вражень Мацак Ірини Борисівни, бібліографа центральної бібліотеки, з заключного ярмарку бібліотечних інновацій «Сучасна бібліотека: міст ваш». 

     Гарним доповненням став «сторонній погляд» на кризу читання  від Богуна Андрія Миколайовича, працівника будинку культури, заслуженого майстра народної творчості, керівника молодіжного театру – студії «Простір».

    А завершився семінар – практикум  інтернет – коктейлем, який приготувала Всяких Тетяна Анатоліївна, методист центральної бібліотеки. Сподіваємось, що більшість напрацювань  стануть у пригоді бібліотечним працівникам.





Комментариев нет:

Отправить комментарий