пятница, 1 апреля 2016 г.

        ФОРМУЛА УСПІХУ СІЛЬСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИ

    30 березня, працівників сільських та селищних бібліотек Великоолександрівщини, методист Всяких Т.А. запросила до Відкритого мікрофону для пошуку формули успіху сільської бібліотеки.

     Розпочалась розмова з виступів начальника відділу культури Великоолександрівської районної державної адміністрації Метели О. О. та директора комунальної установи «Великоолександрівська РЦБС» Кравець І.Б., які повідомили про зміни в законодавчій базі бібліотечної галузі та про особисті враження від перегляду виставок декоративно – вжиткового мистецтва, представлених бібліотечними працівниками на творчих звітах сільських будинків культури та клубів. Окремо зупинились на виконавській дисципліні та результатах електронного звітування.

     Наступні дві години розмова йшла про участь сільських бібліотек у Всеукраїнських, обласних, та районних конкурсах, фестивалях, акціях. Підбивались підсумки вже зробленого та надавались методичні рекомендації по заходах, що будуть проводитись найближчим часом.

     Кожен сільський керівник бібліотечного закладу мав можливість поділитися своїми напрацюваннями, озвучити проблеми з метою напрацювання різноманітних варіантів їх вирішення, отримати кваліфіковану консультацію, методичну пораду від працівників центральної районної бібліотеки та центральної бібліотеки для дітей, поспілкуватися з колегами.

   Завершили роботу Відкритого мікрофону «Сільська бібліотека в сучасному форматі: пошук формули успіху» міні-презентацією нового номеру професійного журналу від Національної парламентської бібліотеки України «Бібліотечна планета».

Комментариев нет:

Отправить комментарий